Broederschap St. Urbanus Belfeld

Grote voorjaarsschoonmaak.
Vandaag hebben een kleine 20 tal leden de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Het terrein is daarmee weer op orde.
Het verenigingsgebouw heeft echter ook onderhoud nodig en daarom is er een eerste poetsbeurt geweest. Voordat de schietwedstrijden plaatsvinden staan nog verdere schoonmaakactiviteiten op de agenda. Ook zal een vervolg worden gemaakt met de noodzakelijke verfwerkzaamheden.

Geplaatst op 18 Maart 2017

Nummer 4 tijdens Bondsfeesten
Broederschap St. urbanus Belfeld is lid van de schuttersbond Juliana. Deze bond organiseert elk kaar 3 schuttersfeesten waaraan 20 verenigingen deel nemen. Uiteraard is schieten het belangrijkste onderdeel. Er zijn echter ook vele andere activiteiten te bekijken zoals de grote historische optocht en vendel- en muziekwedstrijden.
De Bondsfeesten worden in 2017 gehouden in Reuver, Grubbenvorst en Beringe. Wij nemen met nummer 4 deel aan de activiteiten.

Geplaatst op 18 Maart 2017

Bekers winnaars schieten uitgereikt.
Gisteren zijn tijdens de druk bezochte jaarvergadering de bekers aan de winnaars van de onderlinge schietwedstrijden uitgereikt.
Bij de A/B schutter was Ton Spee de beste. Omdat Ton niet aanwezig kon zijn nam vader Wim de beker in ontvangst. In de C/D klasse was Jan Simons de beste. Bij de jeugd werd de beker door Bas Bloemers gewonnen.

Geplaatst op 13 Maart 2017

Nummer 109 tijdens OLS
Gisteren is de loting van het OLS  geweest. We hebben nummer 109 toegewezen gekregen.
Met dit nummer zullen we deelnemen aan de optocht en aan de schietwedstrijden.
Het OLS vindt dit jaar plaats op 2 juli 2017 in Merkelbeek.
Voor meer informatie zie de website van de organisatie: http://www.ols2017.eu

Geplaatst op 11 Maart 2017