Broederschap St. Urbanus Belfeld

Voorbereiding nieuw seizoen
Volgende week 30 maart beginnen we weer met schieten. Voordat het zover is moesten de handen uit de mouwen worden gestoken tijdens de voorjaars werkzaterdag.

Vanmorgen waren ongeveer 20 leden aanwezig die allerlei klussen hebben opgepakt. Het buffet is onder handen genomen, de tuin is gereed gemaakt, de kogelvangers zijn schoon en in de goten is gaas geplaatst om bladeren tegen te houden.

 

Omdat we dit jaar het eerste Bondsfeest in mei organiseren zijn ook alvast voorbereidende werkzaamheden gestart. De parkeerplaats is geborsteld en takken die in de weg hangen voor de tent zijn gesnoeid. Ook is de groenstrook langs de Bolenbergweg en de parkeerplaats flink uitgemest.


Geplaatst op 23 Maart 2019

Jaarvergadering 2019
Vandaag was de jaarvergadering van de Broederschap. Behalve de vaste punten stond dit keer het eerste Bondsfeest van de Bond Juliana, dat we op 26 mei in Belfeld organiseren, op de agenda. In de komende tijd zullen we hier in de diverse media de nodige aandacht aan besteden. Natuurlijk was het schieten het hoofdonderdeel van de vergadering en werden de beste schutters van 2018 gehuldigd. Sef Cremers was de winnaar bij de A/B schutters met maar liefst 100% raak. Hay van Dijk was de winnaar bij de C/D schutters en Joep van Dijk was de beste bij de jeugd.

Geplaatst op 17 Maart 2019