OLS van 2008

OLS 2008

We zijn vierde geworden!

Op 12 februari is de loting voor het komende OLS 2008 in Opoeteren geweest. Belfeld heeft hierbij nummer 119 toebedeeld gekregen. Met dit nummer hebben we deelgenomen aan de optocht en de schietwedstrijden.
Op zondag 6 juli vielen door de harde wind en de verradelijke zon in hoog tempo de schutterijen af met als resultaat dat aan het einde van de dag maar 28 verenigingen op 12 juli beslissen wie de winnaar wordt.
Broederschap St. Urbanus was een van deze 28 gelukkigen.

Het afkavelen op zaterdag 12 juli was het een zenuwslopende strijd. In de eerste 2 kavelronden vielen maar liefst 18 schutterijen af en was Belfeld de enige overgebleven schutterij van groot Venlo. Uiteindelijk werden de zenuwen ook de Belfeldse schutters de basis en werd gemist. Het resultaat is echter het beste ooit behaald. Een vierde plaats op het OLS is nog nooit vertoond. Proficiat aan het zestal.

Namens Belfeld bestaat het zestal uit:
Jan Smeets
Marcel Jost
Jac Simons
Har Peeters
Jan Simons
Hay van Dijk

Voor meer informatie kunt u terecht bij de web-site van het OLS in Opoeteren die alle informatie van het OLS 2008 bevat, zie: http:http://ols.schutterij-opoeteren.be/preview/logo.php