headerafbeelding Home > Pagina 3

Broederschap aanwezig tijdens Koningsdag

{ Geplaatst op 21-04-2019 }

Op zaterdag 27 april wordt in het kader van "Samen Winnen" een nieuwe invulling gegeven aan Koningsdag. De bekende Koningsboom vormt natuurlijk het middelpunt, dit keer echter omlijst door een 13-tal Belfeldse verenigingen die zich presenteren. Het doel is om de verenigingen weer eens op de kaart te zetten en de bevolking een inkijkje in het reilen en zeilen te kunnen geven. Wat de schutterij betreft kunt u o.a. kennis maken met de zware buks en laten we zien hoe kogels worden gemaakt. Daarnaast kunt u zelf eens ervaren wat vendelzwaaien betekent.

Voorbereiding nieuw seizoen

{ Geplaatst op 23-03-2019 }

Volgende week 30 maart beginnen we weer met schieten. Voordat het zover is moesten de handen uit de mouwen worden gestoken tijdens de voorjaars werkzaterdag.

Vanmorgen waren ongeveer 20 leden aanwezig die allerlei klussen hebben opgepakt. Het buffet is onder handen genomen, de tuin is gereed gemaakt, de kogelvangers zijn schoon en in de goten is gaas geplaatst om bladeren tegen te houden.

 

Omdat we dit jaar het eerste Bondsfeest in mei organiseren zijn ook alvast voorbereidende werkzaamheden gestart. De parkeerplaats is geborsteld en takken die in de weg hangen voor de tent zijn gesnoeid. Ook is de groenstrook langs de Bolenbergweg en de parkeerplaats flink uitgemest.


Jaarvergadering 2019

{ Geplaatst op 17-03-2019 }

Vandaag was de jaarvergadering van de Broederschap. Behalve de vaste punten stond dit keer het eerste Bondsfeest van de Bond Juliana, dat we op 26 mei in Belfeld organiseren, op de agenda. In de komende tijd zullen we hier in de diverse media de nodige aandacht aan besteden. Natuurlijk was het schieten het hoofdonderdeel van de vergadering en werden de beste schutters van 2018 gehuldigd. Sef Cremers was de winnaar bij de A/B schutters met maar liefst 100% raak. Hay van Dijk was de winnaar bij de C/D schutters en Joep van Dijk was de beste bij de jeugd.

Giel Smeets Broedegom Jeugbroëdspaar Belfeld

{ Geplaatst op 10-02-2019 }

Vandaag is ons lid Giel Smeets in de Hamar samen met Sanne Schouren uitgeroepen tot het 6de Jeugbroëdspaar van Boërebroëlef C.V. De Belhamels. Tevens is onze andere jeugdvendelier Kai Hiep nar bij de jeugdkarnaval. We wensen Kai, Giel en Sanne heel veel plezier met de carnaval.

«« Bekijk recentere artikelen ||