headerafbeelding Home > Pagina 2

Gebouw en terrein gereed voor nieuw schietseizoen

{ Geplaatst op 10-03-2018 }

Vanmorgen waren een kleine twintig-tal leden aanwezig die stevig aan de slag zijn geweest.
De platen van de kogelvangers zijn schoongemaakt, de koeling van de bar is stevig onder handen genomen, de kantine heeft een eerste poetsbeurt gehad, er is gesnoeid, geknipt, geschoffeld, met de bladblazer rondgegaan, zwarte zand aan de voorkant aangevuld, noodverlichting nagekeken, telefoon gerepareerd, een nieuwe verlichting aan de onderkant van de uitgiftebalie in de keuken aangebracht, klinkers aanlegpalen schoongespoten, etc…. Kortom er is veel gebeurd.

Nummer 145 tijdens OLS, nummer 13 tijdens Bondsfeesten

{ Geplaatst op 09-03-2018 }

Tijdens de loting van het OLS hebben we nummer 145 toebedeeld gekregen. We lopen dan net niet als laatste want er doen 146 verenigingen mee.
Verder was op 17 maart tijdens de voorjaarsvergadering van de Bond Juliana de loting voor de Bondsfeesten van dit jaar. Deze loting heeft voor ons nummer 13 opgeleverd.


Winnaars seizoen 2017 bekend

{ Geplaatst op 05-03-2018 }

Tijdens de jaarvergadering werden de winnaars van het schietseizoen 2017 bekend gemaakt. Bij de jeugd was Bas Bloemers de beste. Bij de C/D schutters ging de beker naar Jan Simons en bij de A/B schutters was Har Peeters de beste.Winterslaap bijna voorbij

{ Geplaatst op 05-03-2018 }

Alhoewel de winter nog stevig van zich laat horen is de winterslaap voor de schutterij bijna voorbij.
Morgen, zondag 4 maart, is de jaarvergadering en de volgende week zaterdag gaan de leden aan slag om gebouw en terrein weer gereed te maken voor het seizoen 2018. De eerste oefenwedstrijd is op 24 maart.

«« Bekijk recentere artikelen ||